Translate this Website to:

星期三, 11月 16, 2011

用曠時攝影技術紀錄的美麗地球

Earth | Time Lapse View from Space, Fly Over | NASA, ISS from Michael König on Vimeo.

這部曠時(Time Lapse)攝影作品是由德國攝影師 Michael König 剪輯太空人於國際太空站拍攝的地球照片而成。更多的照片可從 NASA 的 'The Gateway to Astronaut Photography of Earth' 網站看到。

下一部得獎影片則是澳洲攝影師 Alex Cherney 拍攝的澳洲天空從黃昏到黎明的萬千氣象。

Ocean Sky from Alex Cherney on Vimeo.

0 意見 Comments:

張貼留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...