Translate this Website to:

星期日, 8月 07, 2011

用吊車和 Nokia N8 拍攝, 全世界最大的定格動畫 Gulp

Gulp. The world's largest stop-motion animation shot on a Nokia N8. from Nokia HD on Vimeo.

Gulp 是由製作笑笑羊(Shaun the Sheep)的動畫公司 Aardman,由 Nokia 贊助,以 Nokia N8 手機拍攝的 HD 定格動畫。動畫以沙灘為畫布,畫面面積超過 1000 平方公尺(43x24),以下是製作過程紀錄。

Gulp. The making of. from Nokia HD on Vimeo.

0 意見 Comments:

張貼留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...